Dag Harderwijk, hallo Oldemarkt…

11 jul 2015

En toen was het ineens zover. Na maanden van afwachten en dromen, zitten we op onze vertrouwde bank in een compleet onbekende omgeving.

Het voelt een beetje als kamperen… Je neemt al je spullen mee naar een fantastisch mooie plek. Tijd om bij te komen na weken van heen en weer sjouwen van zwembroeken en tandenborstels. Langzaamaan krijgt alles zijn plekje hier aan de Kruisstraat in Oldemarkt.

Inmiddels loopt niet alleen de buurvrouw met haar hond langs, maar┬ázien we ook heel wat toeristen voorbij komen fietsen. Dat kan natuurlijk ook niet missen met knooppunt 12 voor de deur!! Zelf hebben we ook de omgeving verkend… Een prachtig rondje fietsen langs de Lende. We fietsten de deur uit en de geur van groen gras kwam ons tegemoed. Complete rust met hier en daar een voorbijvarende sloep, mrt vriendelijk groetende mensen. De inspiratie en mogelijkheden vloeien rijkelijk! Hoe gaaf zou het zijn om een mooie sloep voorbij te zien varen met de tekst:”Snel het water op” geschreven op de romp! Nog een stukje verder trappen was daar ineens het trekpondje. Deze bracht ons weer in de realiteit, de realiteit zegt ons:”Deze mooie omgeving willen we delen!”