Nog heel even…

4 dec 2015

Het is al even stil geweest, en zoals men zegt: “Stilte voor de storm?”, wie zal het zeggen. In ieder geval gaan de stille (lees drukke) dagen voor kerst van start.
Inmiddels staat de Bed en Breakfast in wording leeg, en wonen we met z’n vijfen in onze heerlijke woning. Wat een genot!

Veel tijd om te gaan genieten is er nog niet, want nog heel even en dan gaan we de Bed en Breakfast daadwerkelijk vooorbereiden! Heerlijk!

De kippen leggen trouw elke dag 7 eieren, waardoor we nu volop kunnen delen met anderen. Wat dat betreft is de zelfvoorziening van eieren gereed voor het openen van onze Bed en Breakfast.

Afgelopen weken hebben in het teken gestaan van vormgeven, creatief denken en ook bezig zijn met papierwerk… Vergunningen…. poehhh. Leuker is het dan bezig te zijn met de communicatie, waaronder natuurlijk eerste teksten, beeldmatriaal en logo’s! :) Na gesprekken met Idvorming van Solide communicatie en een gave fotoshoot door frouwkjefotografie.nl is het eerste werk zichtbaar! Nog heel even wachten (moeilijk….) en dan zullen we meer naar buiten treden! In ieder geval zullen we ons eerste drukwerk presenteren tijdens Kerstrondje Oldemarkt waar we aan deel nemen. Hoe gaaf, combineren van Identiteit en Bedrijf!

Kom 19 december gezellig langs!

Kom gezellig kennis maken tijdens het kerstrondje, de koffie en het homemade gebak staan klaar! We zijn nog druk om de levende kerststal vorm te geven, het beloofd een succes te worden! Om cultureel en jonge ondernemers te ondersteunen is er een expositie van dorpsfotograve Frouwkje, Zeker de moeite waard en haar werk is ook te koop! De kleinsten kunnen zich tevens laten schminken, want ook aan hen is gedacht!

Wij hebben er zin in!!!!

Wie weet, tot 19 december!!!


Snel thuis zit natuurlijk ook op Facebook.

Like ons